Cum să creezi un site web de la zero fără a scrie cod

Crearea unui site web de la zero nu este atât de dificilă pe cât ați putea crede. Există câteva instrumente pe care le puteți folosi pentru a crea un site web fără a fi nevoie să codificați. Aceste instrumente includ WordPress, Elementor, Sheet2Site și Wix.

WordPress

Indiferent dacă doriți să creați un site web pentru o afacere mică sau un blog personal, WordPress are o mulțime de instrumente pentru a începe. Există teme, pluginuri și widget-uri gratuite disponibile. Cu WordPress, puteți configura un site web în câteva minute.

Pluginurile WordPress și widgeturile sunt o modalitate excelentă de a vă personaliza site-ul fără prea multe cunoștințe de codare. Unele dintre ele sunt concepute pentru a ajuta la reducerea sarcinii contului tău de găzduire. Acestea includ pluginuri de optimizare a imaginii care comprimă imaginile site-ului dvs. Utilizarea unui plugin de stocare în cache vă va asigura că site-ul dvs. funcționează fără probleme.

Un alt plugin, WordPress Widgets, vă permite să plasați widget-uri oriunde pe site-ul dvs. Acest lucru este excelent pentru companiile care doresc să promoveze produse. Dacă vindeți produse online, pagina magazinului WordPress este un loc minunat pentru a face acest lucru.

Folosind Editorul de blocuri WordPress, puteți construi un site web funcțional. Este un instrument ușor de utilizat, ușor și puternic. Există mii de plugin-uri disponibile pentru a extinde funcționalitatea site-ului dvs. În funcție de nevoile dvs., poate doriți să luați în considerare utilizarea unei teme premium.

Pagina despre WordPress este o modalitate excelentă de a spune o poveste despre site-ul dvs. Această pagină este importantă pentru oricine dorește să creeze un site web, fie că sunteți profesionist sau începător. Afișează un formular de contact și o prezentare generală a site-ului web.

Pagina Despre este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă prezenta munca din trecut. Puteți utiliza un plugin WordPress, cum ar fi WPForms, pentru a adăuga un formular de contact.

În cele din urmă, nu există limită la ceea ce poți face cu WordPress. Puteți schimba designul site-ului dvs. web, puteți adăuga pagini noi și chiar puteți gestiona conturile de utilizator. Este, de asemenea, o platformă excelentă pentru platformele de comerț electronic, ceea ce o face perfectă pentru afacerea dvs. mică. Dacă doriți să faceți site-ul dvs. să iasă în evidență din mulțime, luați în considerare WordPress. Are o mulțime de funcții și poate fi configurat în câteva minute. De asemenea, este ușor de utilizat și va oferi afacerii dvs. un avans în fața concurenței.

Elementor

Utilizarea Elementor pentru a construi un site web de la zero este mult mai ușoară decât ați putea crede. Este un generator de pagini web prin glisare și plasare, ceea ce înseamnă că puteți crea un site web minunat fără codare. De asemenea, este rapid și intuitiv și nu va trebui să petreceți timp învățând o mulțime de fragmente CSS.

De asemenea, veți putea personaliza aspectul site-ului dvs. web. Cu biblioteca de șabloane Elementor, puteți importa șabloane gratuit. Le puteți sorta după etichetă și categorie. Puteți căuta și după cuvânt cheie. Apoi, puteți aplica șablonul unei anumite pagini sau unor parametri.

Puteți utiliza, de asemenea, Creatorul de teme al lui Elementor. Poate fi accesat din tabloul de bord WordPress. Vă puteți previzualiza site-ul web și îl puteți publica live. Puteți face acest lucru făcând clic pe pictograma din colțul din stânga jos al ecranului.

De asemenea, puteți crea un șablon de subsol folosind Elementor. Puteți personaliza subsolul folosind widget-uri. Puteți trage și plasa widget-uri în subsolul paginii dvs. De asemenea, puteți utiliza widget-uri globale Elementor.

Există, de asemenea, o mulțime de alte funcții încorporate în Elementor. Acestea includ un antet widget, o tipografie globală și un meniu. De asemenea, puteți personaliza schema de culori a temei și puteți aloca fonturi și culori preferate.

De asemenea, vă puteți personaliza site-ul web cu codul personalizat Elementor. De asemenea, puteți crea ferestre pop-up. Elementor este, de asemenea, integrat cu o mulțime de plugin-uri populare. Aceasta înseamnă că puteți construi cu ușurință un magazin complex. Integrarea ACF încorporată este o alegere bună pentru proprietarii de magazine mici.

Elementor este, de asemenea, mult mai sigur decât unele dintre celelalte plugin-uri pentru crearea de site-uri WordPress existente. Acest lucru se datorează faptului că leagă împreună toate zonele WordPress. Acest lucru este util în special pentru site-urile web de afaceri, deoarece acestea pot fi proiectate personalizat fără nicio restricție.

Există, de asemenea, o mulțime de șabloane gratuite disponibile în Elementor. Puteți găsi un șablon de agenție digitală în bibliotecă, care poate fi personalizat prin înlocuirea conținutului implicit cu al dvs.

Elementor este o modalitate rapidă, simplă și sigură de a vă construi site-ul web. De asemenea, este ușor de utilizat și puteți chiar să previzualizați site-ul înainte de a-l publica.

Sheet2Site

Fie că doriți să construiți un site web de la zero, fie că aveți un site existent care are nevoie de puțin ajutor, există o mulțime de instrumente care vă permit să creați un site web fără niciun cod. Soluțiile fără cod sunt concepute pentru a vă permite să vă testați ideile fără a fi nevoie să învățați limbaje de programare complicate. Cu toate acestea, nu sunt gloanțe de argint. Încă trebuie să știți cum să gestionați datele site-ului dvs. într-un backend complicat.

Una dintre cele mai simple moduri de a crea un site web este cu Sheet2Site. Este un constructor de site-uri web care folosește Foi de calcul Google ca backend. Sheet2Site oferă o varietate de șabloane și modele pentru diferite tipuri de site-uri web. De asemenea, vă permite să încorporați foi de calcul în site-ul dvs. web, oferindu-vă flexibilitate maximă. De asemenea, este foarte ușor de utilizat și are o curbă de învățare scăzută.

Dacă nu sunteți sigur cum să începeți, Sheet2Site oferă o detaliere completă a modului de utilizare a software-ului. Include chiar și șabloane și o bară de navigare standard, astfel încât să vă puteți porni site-ul imediat.

Un alt generator de site-uri web fără cod, Sheety, vă permite să vă transformați foaia de calcul Google într-un API RESTful. Actualizează API-ul în timp real, oferindu-vă posibilitatea de a crea aplicații web. Oferă, de asemenea, un instrument de editare de tip point-and-click, care facilitează personalizarea șabloanelor.

Un alt instrument fără cod este SpreadSimple. Este un constructor de site-uri web care creează vitrine moderne din Foile de calcul Google. De asemenea, vă permite să construiți portaluri personalizate pentru clienții și partenerii dvs. SpreadSimple are o serie de caracteristici, inclusiv un editor punct-and-click, șabloane personalizabile și un plan gratuit.

Indiferent dacă tocmai ați început sau sunteți gata să creați o nouă afacere, Sheet2Site oferă o modalitate rapidă și ușoară de a crea un site web de la zero. Platforma include o bară de navigare standard, un antet și pagini de detalii. De asemenea, puteți încorpora postări pe rețelele sociale de pe Facebook și Twitter. Acceptă WordPress, Joomla, Carrd, Wix și Squarespace, precum și Confluence. Puteți crea panouri de locuri de muncă, instrumente personalizate, piețe și multe altele. De asemenea, are un plan anual care include certificarea SSL și domenii nelimitate Sheet2site.

Wix

Crearea unui site web de la zero fără codare cu Wix este un proces simplu. Software-ul oferă o interfață ușoară și o bibliotecă mare de șabloane din care să alegeți. Poate fi folosit atât pentru site-uri web de afaceri, cât și pentru cele personale. Există, de asemenea, sute de aplicații și widget-uri disponibile pentru a îmbunătăți performanța site-ului dvs. și pentru a adăuga funcții noi. Wix oferă, de asemenea, un plan gratuit, astfel încât să îi puteți testa funcțiile înainte de a cumpăra.

Wix este unul dintre cei mai buni constructori pentru începătorii care nu doresc să învețe codificare. Interfața este ușor de utilizat, iar șabloanele sunt pregătite pentru mobil. De asemenea, puteți construi un magazin online cu Wix. Platforma include asistență profesională pentru clienți și un tablou de bord intuitiv. Cu Wix, puteți construi un site web profesional în câteva ore.

În funcție de preferințele dvs., puteți crea un site web de la zero fără a codifica cu un șablon sau prin editarea propriului design. Wix are șabloane pentru diferite industrii, astfel încât să poți găsi cea potrivită pentru afacerea ta. De asemenea, vă puteți personaliza site-ul adăugând propriile imagini și videoclipuri. Platforma oferă, de asemenea, o galerie gratuită pentru a vă prezenta munca.

Wix oferă două instrumente principale de creare a site-urilor web: Editorul standard și Inteligența de proiectare artificială Wix. Fiecare editor oferă diferite caracteristici și beneficii. Editorul Wix este un editor cu funcții complete de tip drag-and-drop. Oferă personalizare aproape nelimitată a designului. Dar este puțin complicat pentru începători.

Artificial Design Intelligence (ADI) de la Wix este un editor bazat pe secțiuni. Acesta pune întrebări despre industria în care vă aflați și despre caracteristicile pe care le căutați. Va genera apoi un șablon pe care să îl utilizați. Este cel mai bine pentru companiile care doresc rapid un site web. Cu toate acestea, oferă mai puține opțiuni de personalizare decât Editorul standard. De asemenea, nu puteți reveni la editorul ADI după ce ați ales un șablon.

Planul gratuit Wix include instrumente și șabloane de bază pentru site-uri web. De asemenea, oferă un domeniu gratuit și un certificat SSL. De asemenea, puteți adăuga Google Analytics în tabloul de bord al site-ului dvs. Acest lucru este util pentru urmărirea vizitatorilor site-ului dvs. și a informațiilor de marketing. Platforma are, de asemenea, o piață de aplicații gratuită, unde puteți găsi zeci de widget-uri și suplimente.